ONEXOX

Remaja perempuan dari Rembau ini perlu bantuan untuk pembedahan

on Friday, January 30, 2015
Adik Nurul Hidayah bt Mokhtar pelajar SMK Dato Undang Haji Adnan dari Taman Rembau Utama, N.Sembilan akan menjalani pembe#dahan tulang belakang di Pusat Perubatan Universiti Malaya pada 10 Feb 2015. Ayahnya hanya bekerja sebagai peniaga pisang goreng di Rembau. Kos pembedahan ialah RM23,100.00.

Setakat ini duit yang dikumpul serta bantuan yang diterima hanya cukup untuk kos pembedahan. Keluarga ini perlu kita b#antu, kerana mereka hanya peniaga pisang goreng di kampung. Mereka akan memerlukan kos yang banyak untuk rawatan susulan serta berulang alik ke hospital. Perniagaan warung goreng pisang mereka terpaksa ditutup sementara untuk menguruskan rawatan anak kesayangan mereka ini.

Mereka yang ingin memb#antu keluarga ini bolehlah menghubungi terus ayah adik Nurul iaitu Encik Mokhtar bin Abdullah 017-3734218.

Yang menjalankan amanah,

Hj Rozmal bin Malakan

9:55 pagi , 31 Jan 2015Sumber


PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved