'Daripada dengaq Kazim Elias lebih baik tengok gambaq blue...'

on Saturday, July 19, 2014



Seorang pemilik akaun FB menyatakan kebenciannya kepada penceramah terkenal, Ustaz Kazim Elias dengan memuatnaik status yang menghina penceramah itu di laman FBnya.

Tidak dapat dipastikan apa yang menyebabkan beliau berbuat demikian sama ada Ustaz Kazim telah mengganggu urusan rezekinya ataupun atas sebab-sebab lain.



Menurut status beliau, Ustaz Kazim lebih banyak mencarut dan berbohong dalam ceramah beliau. Malah menurut beliau, Ustaz Kazim langsung tidak layak menjadi penceramah kerana tidak mempunyai kelulusan yang baik dalam akademiknya. Ustaz Kazim juga didakwanya lebih bercakap lucah ketika menyampaikan kuliah.

Pengakhiran status beliau lebih jijik apabila beliau menulis "Di ulangi: - daripada dengaq kazim elias lebih baik tengok gambaq blue.......ini lebih afdol."












Sumber



PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved