Surat yang dikeluarkan oleh Maxis Mobile Services Sdn Bhd be#rkenaan perubahan harga jualan kad prabayar selepas perlaksanaan GST pada April depan tersebar di laman sosial.
Menurut surat itu, harga jualan kad prabayar itu akan dikenakan caj GST 6% mulai 1 April 2015.
Surat yang diedarkan kepada rakan perniagaan Maxis itu m#enyeru agar ambil maklum dengan perubahan harga jualan.
Bagaimanapun, Celcom, Digi, UMobile, Alcatel dan yang lain-lain belum mengeluarkan sebarang kenyataan perubahan harga jualan kad prabayar.
Pengumuman perubahan harga jualan yang dikenakan oleh Maxis ini mengundang respon negatif dari netizen yang rata-rata menganggap Maxis cub#a meraih untung yang tidak berpatutan dari pengguna.
Apa kata anda?
Sumber
PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
{ 0 comments... read them below or add one }
Post a Comment