ONEXOX

Lelaki Membaca Dalam Tren Kini Jadi Perhatian Dan Kegilaan Wanita

on Tuesday, February 10, 2015Ramai wanita bersetuju bila dikatakan lelaki yang suka membaca itu ‘hot’. Bagi saya pula, membaca itu jambatan ilmu. Jadi bila digabungkan, lelaki yang suka membaca bukan saja ‘hot’ malahan mungkin juga seorang yang bijak.
Baru-baru ini, satu akaun Instagram telah didaftarkan untuk memuatnaik gambar-gambar curi lelaki kacak yang sedang membaca dalam pengangkutan awam seperti tren. Akaun yang didaftarkan sebagai @hotdudesreading ini masih baru, cuma ada 10 gambar, tapi memang tidak dinafikan gambar-gambar lelaki yang diambil secara curi ini memang tampan-tampan semuanya. Tak percaya? tengoklah sendiri:

Jadi, siapa nak daftar akaun Instagram seperti ini  tetapi khas untuk lelaki Malaysia yang membaca dalam LRT? Kalau dah daftar, jangan lupa inform saya ya?


Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved