ONEXOX

Ucapan khas buat TGNA di Melbourne adalah betul bukannya edit (BUDAK MULTIMEDIA)

on Sunday, February 15, 2015Beberapa keping gambar yang memaparkan dua ucapan berbeza antara kedua-dua gambar bagi mengenang Al#lahyarham TG Nik Aziz tersebar di laman sosial.

Dikatakan iklan tersebut telah dibuat oleh penduduk Melbourne dan sebaliknya ada juga yang mengatakan ia merupakan gambar yang telah di edit.
Tetapi hal yang sebenarnya ia me#mang bukannya gambar yang di edit dan malah ucapan tersebut terpampang di bandaraya Melbourne Australia.

Walaubagaimanapun cerita sebenarnya ia bukanlah dibuat oleh penduduk Melbourne.Papan iklan berukuran sepanjang 26 met#er itu telah dipasang di Melbourne dan ia adalah merupakan papan iklan khas menyambut Hari Valentine bagi memberikan peluang kepada sesiapa sahaja untuk memaparkan mesej sempena Hari Valentine kepada orang yang mereka kasihi.

Beberapa rakyat Malaysia yang menetap di sana tidak mahu melepaskan peluang untuk menyampaikan mesej betapa kasih dan sayangnya mereka kepada Allahyarham TG Nik Aziz yang kembali ke rahmatullah Khamis yang lalu.

Papan iklan "Billboard Of Love" tersebut dik#endalikan oleh syarikat telekomunikasi Telstra dan mereka yang mahu ucapan mereka dipaparkan perlulah menghantar pesanan ringkas iaitu mesej dan akan dikenakan cas tertentu.


Sumber


PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved