ONEXOX

JIJIK. MINAH MELAYU CUN MELECUN KONGSI CERITA SYOK 'DIPIPIT' DENGAN NEGRO

on Tuesday, March 17, 2015



Membaca perbualan ahli group aplikasi WeChat ini membuatkan kami rasa loya dan terkedu. Apakah mereka ini sudah h#ilang harga diri dan begitu murah untuk dirapati oleh Awang Hitam?

Seorang gadis yang menggunakan nama Cik Senyum mendedahkan dirinya sudah 'bersama' dengan lelaki negro dan perbualannya itu dilayan pula oleh seorang wanita bertudung yang dikenali sebagai Ira Fatira dipercayai bertugas sebagai jururawat.

"Hehee tak nak cakap apa-apa seba#b semalam dah try negro, senak doooe!" katanya.

Perbualan 'panas' itu dibualkan secara terbuka dalam sebuah group bernama No Rules yang disertai oleh 36 individu yang kami percaya rakan-rakan mereka sendiri.

"Rasa senak tak hilang lagi ni. Dapat 3 ro#ung. Meleleh-leleh air m*zi.




"Uih puas tahap gaban terpancut-pancut air tau tak. Batang gred A," kata Cik Senyum.

Rakannya pula menambahkan lagi 'penyedap rasa' dalam perbualan yang menjijikan itu.

"pancut dalam mulut je lah. Jap², dalam group ni ada ustazah tak??" seloroh Ira Fatira tanpa rasa segan.

Entah apa yang bermain di fikiran gadis-gadis ini. Yang kaum lelaki di dalam group itu pula hanya melayan saja perbualan dua gadis ber#kenaan tanpa memberikan sebarang nasihat. Barangkali sudah terbiasa dengan gaya hidup masyarakat urban.

Moga dijauhkan perkara-perkara yang menjijikkan dari keturunan kita.







Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

rocky the great brown unused dick says: bod tahap Asan Malek budak2 nih. Ujong2 jodoh die (kalo ade la) batang melayu jugak yang dapat; so seksa diri nak cari melayu batang same saiz negro; last2 laki gi kerja carik timun batang (okey lagi) atau ngangkang kat Pakistan karpet (konpem melekat) hua hua hua hua hua bodo punya minah


March 18, 2015 at 11:58 PM
lynn kamarul said...

IRA FATIRA SPT DLM MSG TERSEBUT SUDAHPUN MEMBUAT REPORT POLIS. GAMBAR DAN NAMA BELIAU TELAH DIGUNAKAN OLEH ORANG YG BERTANGGUNGJAWAB. BILA ANDA ME VIRAL KAN ISU INI SEDIKIT SEBANYAK TELAH MENGAIBKAN BELIAU. MOHON PIHAK ADMIN MEMBUAT ENTRI MEMBERSIHKAN NAMA BELIAU. HARAP MAKLUM


March 20, 2015 at 1:18 AM

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved