ONEXOX

TERKENA BUATAN ORANG, LELAKI PARAH TERJATUH DARI TINGKAT TIGA

on Thursday, March 12, 2015



Subhanaallah, seorang lelaki melayu jatuh dari tingkat tiga depan mata ktiorang tadi di AEON Buk#it Tinggi.

Hubby nampak betul-betul depan mata tme dia jatuh tu. Huby ingatkan kain jatuh, laju-laju dia lari pergi dekat or#ang tu. Aku pun menyusul dan kami orang pertama yang berani dekat dengan mangsa.

Mangsa mengelupur, darah banyak keluar tak berhenti dari mulut dan hidung. Tak berani tengok sebenarnya. Kepala confirm pecah.




Tiba-tiba seorang perem#puan dekat escalator menjerit menangis-nangis. Rupanya abang dia. Aku cubalah tenangkan dia. Meraung adik tu.



Dia cakap, "Itu abang saya. Satu-satunya abang saya. Tadi dia okay. Tiba-tiba dia naik atas dan terus jatuh seolah-olah macam bunuh diri,"

Dia kata abang dia sakit. Aku tanyalah sakit apa, dia kata sakit kena buatan orang.

Dia cakap tadi abang dia okay. Tak tahu kenapa tiba-tiba macam tu.

Kitorang tak tunggu lam#a sebab polis dan ambulans dah 'OTW' nak sampai. Lagipun tak sampai hati nak tengok lama-lama. Kitorang masing-masing dah mengigil, lemah lutut. Tak sure mangsa hidup lagi ke tak.

Kasihan sangat-sangat kat adik dia tadi. Mungkin dia bunuh diri bukan kehendak dia, sebab dia sakit. Mangsa pakai se#lipar jepun je tadi. Minta-minta dia dipanjangkan umur.  - SAKSI KEJADIAN

Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved