ONEXOX

SAYU. PASANGAN ROMENTIK NORA DANISH & NEDIM NAZRI BERPISAH

on Sunday, August 23, 2015



Setelah sekian lama bersama, diusung ke sana ke sini, rupa-rupanya terputus di tengah jalan. Itulah yang terjadi pada hubungan Nora Danish dan Nedim Nazri, lapor mStar Online.

Sebelum ini, timbul khabar angin mengenai hubungan pasangan ini goyah apabila Nora sudah tidak lagi memuat naik gambar kekasihnya itu di laman Instagram. Manakala, si Nedim pula sering memuat naik gambar-gambar ayat kesedihan.

Berkata kepada mStar Online baru-baru ini, Nora mengesahkan hubungan beliau dengan Nedim sudah berakhir bagaimanapun tidak dijelaskan punca perpisahan di antara mereka berdua.

"Kami mengambil keputusan mahu berpisah atas kebaikan bersama. Itu sahaja. Lagipun cinta tidak semestinya dimiliki. Itu sahaja yang boleh saya jelaskan kepada semua. Tak nak cerita panjang-panjang," katanya.

Reaksi netizen pula berbeza. Rata-rata hairan dan tidak kurang juga menyindir mereka berdua.

"Buat malu je. Dah macam laki bini ke sana ke mari, last-last pututs. Siapa yang untung? Lelaki lah!" kata Zubaidah.

"Bercinta bagai nak rak, ke hulu ke hilir, peluk macam laki bini lepas itu putus. Lain kali jangan terlalu murah. Hah! Kan dah marah! Suka sangat dengan Nora tetapi disebabkan terlalu over jadi tak suka," kata Mira.

Itulah kata orang, usah dicanang sana sini akan hubungan yang belum pasti. Sekarang sudah putus, siapa yang malu?

Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved