ONEXOX

(Gambar) Nur Syafiqa, Tunang, Selamat Bergelar Suami Isteri

on Friday, January 2, 2015


Kelantan, 2 Jan - Semalam merupakan hari bahagia bagi Nur Syafiqa dan tunangnya, Mohd Azija Zafran Zahrani, setelah selamat diijabkabul sebagai suami dan isteri yang sah.

Nama Nur Syafiqa menjadi perhatian ramai setelah tragedi malang yang menimpanya apabila mukanya ditoreh oleh perompak di rumahnya di Pasir Puteh sekitar bulan November tahun lepas.

Sebelum ini, Mohd Azija pernah berjanji akan bersama Nur Syafiqa walau apapun yang terjadi dan semalam, dia telah bergelar suami yang sah kepada Nur Syafiqa.
Beberapa gambar majlis pernikahan telah dimasukkan oleh Nur Syafiqa di dalam akaun Instagramnya. Menurut apa yang dilihat di dalam gambar, parutnya sudah beransur pulih.

Bagaimanapun menurut apa yang ditulis oleh Syafiqa, sedikit sebanyak dari parutnya ditutup menggunakan mekap dan camera 360.

Apa pun tahniah kepada Nur Syafiqa dan tunangnya. Semoga perkahwinan ini kekal dan berbahagia ke anak cucu

Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved