ONEXOX

Lagi perkara pelik selepas banjir di Kelantan [Video]

on Monday, January 5, 2015

Abaikan tajuk di atas. Mungkin betul pelik atau kerja orang pelik-pelik.

Kini tersebar gambar Tok Guru Nik Aziz yang tak terkena lumpur semasa banjir sebelum ini, berbeza dengan gambar di sebelahnya. Ia dilapor berlaku di Taska Pasti Sungai Ram. Kalau betul, alhamdulillah ada hikmah-Nya dan tak perlu basuh gambar tersebut.

Kita bimbang kerja orang pelik-pelik yang nak menjadikannya pelik atau dia tak berniat begitu. Mungkin dia yang tiba terlebih awal, kerana gambar Tok Guru kesayangan dah terkena lumpur, dia membasuh terlebih dahulu dan menggantung pula di situ.

Kita bimbang tersalah kira-kira dengan membuat tafsiran pelbagai dan kita juga bimbang Tok Guru boleh ditohmah macam-macam oleh mereka yang tak suka kepada beliau.

Anda tentukan!!

Perkara sebegini tentulah Fathul bari yang dicari dan di bawah tweet dari beliau.Berikut pula video berkaitan perkara tersebut.
Juga kena buat kira-kira, banyak lumpur tu datang dari mana, khabar dari bukit kawasan balak sana!!


Sumber


PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved