ONEXOX

Rita Rudaini Akui Aidil Zafuan Lelaki Budiman Masukkan Wang Nafkah Anak-Anak Secara Konsisten

on Wednesday, January 28, 2015Sebelum ini nama Aidil Zafuan menjadi sensasi berhubung kes tuntutan nafkah bekas isterinya, Rita Rudaini. Namun di dalam perbicaraan semalam, Rita Rudaini telah membuat peng#akuan yang bekas suaminya itu berjaya memasukkan wang sebagai nafkah anak-anaknya secara konsisten sepanjang tahun 2013.

Menurut Rita Rudaini, untuk tahun 2012, Aidil tidak konsisten memasukkan wang bernilai RM1,500 ke RM2,000 untuk digunakan oleh anak-anaknya. Namun bermula tahun 2013, setiap bulan tanpa gag#al Aidil telah memasukkan RM2,000 ke dalam akaun bank Rita Rudaini.
Kepada anda yang ragu-ragu dan mempersoalkan sama ada Rita Rudaini menggunakan duit nafkah anak-anaknya itu untuk kegu#naan sendiri, ini jawapan daripada Rita:-

Biarlah orang kata apa sekalipun, yang tahu perkara sebenar hanya saya, Aidil dan Allah S.W.T.. Saya minta duit daripada bekas suami bukan untuk diri saya, sebaliknya untuk anak-anak. Jangan risau kerana wang yang diberikan itu sebenarnya tidak cukup dan saya ha#rus menambah wang saya sendiri untuk perbelanjaan mereka. Jika hidup di Perlis, RM3,000 itu sudah terlebih cukup tetapi saya tinggal di Kuala Lumpur, sudah tentu kos sara hidup amat tinggi.

Apapun, semoga semua nya selesai dengan kead#aan baik.

Sumber


PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved