ONEXOX

Padah suami tekan butang 'like', Isteri mengamuk di Instagram

on Tuesday, February 10, 2015



Hanya kerana si suami menekan butang 'Like' gambar perempuan cantik di laman Instagram, seorang wanita telah mengam#uk di ruangan komen gambar perempuan tersebut.

Gambar tersebut yang dipos oleh laman Instagram milik MSU University memaparkan aksi penuntut sebuah Institusi Pengajian Tinggi itu yang menyertai aktiviti berbasikal.

Sorang wanita tiba-tiba muncul dengan ko#men “Abang like?”

Ini kerana dipercayai suami beliau telah 'like' gambar tersebut yang membuatkan wanita itu mengamuk sakan diruangan komen.




Berikut adalah petikan dari komen wanita be#rkenaan.

“Abang memang suka kan ‘like‘ betina-betina gedik budak IPT macam ni, miang punya jantan!! Ingat bini kat umah bang.

“Perangai kau ni memang tak berubah kan? suk#e betina gedik macam ni, better ko buang like kau tu sebelum aku mengamuk lebih teruk!!.

“Dasar kaki betina!!,” tulis wanita tersebut tanpa memperdulikan orang lain.



Kan dah tak pasal-pasal kan si abang pun..he#heh..

Tak pasal-pasal pelajar MSU dalam gambar itu kena cop gedik dan betina dengan wanita itu hanya kerana like gambar tersebut.

Mana-mana lelaki yang dah kawin tu nak like ap#a-apa gambar perempuan sebelum itu fikir dulu ye panjang-panjang.

Sumber


PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri




Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved