ONEXOX

11 Gambar Bayi Dirakam Menerusi TV Pemantau Bayi ini Pasti Membuatkan Ibu Bapa Kencing Malam

on Friday, May 29, 2015Mempunyai anak kecil sememangnya satu perkara yang sangat sukar bagi ibu bapa. Lebih-lebih lagi pada waktu malam yang mana kadang-kadang si anak akan berkerenah menangis dan sebagainya.

Oleh itu sesetengah ibu bapa yang mana tidak tidur bersama anak akan memasangkan kamera di bilik anak-anak untuk memudahkan pengawasan terhadap mereka lebih-lebih lagi pada waktu malam.

Bagaimanapun kadang-kadang visual menerusi kamera yang menggunakan infrared pada waktu malam menghasilkan visual yang agak seram. Lebih-lebih lagi sekiranya kelakuan anak-anak pada satu ketika agak ganjil dan kadang-kadang beberapa entiti lain mungkin kelihatan pada visual infrared tersebut.

Di sini Siakapkeli ingin kongsikan beberapa gambar visual yang menyeramkan menerusi tv pengawasan anak-anak.Berdiri tegak seperti memandang sesuatuBudak ini merupakan anak tunggal dan seakan-akan ada anak lain yang tidur bersamaMacam mana bayi boleh berpusing seperti ini?'Saya tahu kamu sedang melihat saya, dan saya melihat kamu kembali'Anda boleh lihat ada wajah seakan-akan wajah hantu?Matanya seperti dirasukAda sesuatu memanjat bayi ini padahal ia hanyalah seekor kucingPosisi tidur yang sangat menakutkan seperti dalam sebuah filem seramSiapa yang biarkan pintu terbuka?Mungkin ada masalah ada alat rakaman'Saya nampak kamu'


Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved