ONEXOX

Misteri Air Takungan Yang Disimpan Setiap Hari Hilang Akhirnya Terjawab. Menakutkan!

on Friday, July 24, 2015Sebuah keluarga di Colorado , Amerika Syarikat telah dihantui oleh satu misteri apabila air takungan yang mereka letakkan di belakang rumah di dapati telah hilang sejak beberapa minggu kebelakangan ini.

Kerana menadapati tong tersebut kosong mereka mengisinya hari-hari tetapi kejadian yang sama turut terjadi apabila mandapai air di dalam tong tersebut kosong kembali.

Pada mulanya mereka berfikir mungkin kerana pengewapan cahaya matahari menyebabkan air itu kering tetapi yang peliknya pada cuaca mendung pun air tersebut akan berkurang.

Mereka telah mengambil keputusan untuk meletakkan kamera untuk merungkaikan misteri tersebut.

Pada keesokan hari mereka telah mendapati air tersebut sekali lagi kering dan terus mendapati kamera yang di letakkan.

Berikut adalah hasilnya dan dengan gambar ini ia berjaya merungkai misteri berkenaan dan apa yang dirakam amat menakjubkan.
Comelkan, rupa-rupanya ini adalah kerja seekor beruang yang datang berendam bagi menyejukkan badan dari cuaca panas Colorado.

Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved