ONEXOX

'DAH LAMA TAK DAPAT RASA MASAKAN KERANG MAMA'

on Thursday, November 19, 2015Perbualan WhatsApp seorang wanita dan lelaki yang dipercayai menjalinkan hubungan terlarang tersebar di media sosial.

Kejap nak kerang, kejap kehausan, bagaikan kesangapan di waktu senja membuatkan pasangan itu meluahkan rasa 'haus' masing-masing melalui WhatsApp.

Wanita berkenaan dipercayai sudah berusia 40'an dan bersuami. Namun memilih jalan mencari 'anak ikan' untuk dibela bagi mengisi kesunyian dalam hidupnya yang barangkali kerap ditinggalkan oleh suami yang sibuk bekerja.

Wanita itu siap memaklumkan kepada lelaki terbabit bahawa suaminya tiada di rumah pada hari Sabtu. Ketiadaan suaminya itu membuatkan dirinya mahu mengajak anak ikannya bersama melampiaskan nafsu di sebuah resort sehingga lewat malam.

Apa lagi si anak ikan itu terus bersetuju dan berkata dirinya tidak sabar untuk meratah kerang wanita berusia 40'an berkenaan.

Wahai suami, dimanakah isteri anda berada sekarang?

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved