Melalui satu video Keek milik syarikat tempatnya bernaung, Farid Kamil memberitahu bahawa Diana Danielle ketika ini sedang dalam proses matang kandungan dan masih berada di Australia dan dijangka akan bersalin pada 15 Julai 2013 ini.
” Orang kata apa, Err (Diana Danielle) sedang menjalani proses matang kandungan selama berada di sana. Dijangka lahir bulan 7 insyaAllah, 15 haribulan. Sama-sama kita doakanlah.
” Saya pun masih berada di Malaysia lagi untuk selesaikan kerja-kerja saya.
” Terima kasih atas doa-doa dan sokongan yang telah diberikan kepada saya. In advanced!
Jadi spekulasi yang tersebar semalam berpunca dari artikel sebuah akhbar tabloid negara ini jelaslah tidak benar dan jelas sekali Diana Danielle masih belum melahirkan anak.
Apapun kita doakan semoga urusan Farid dan Diana dipermudahkan. Selamat jadi papa & mama in advanced juga! Hehe.
Sumber
Jun 10, 2013| Source: Keek.com
PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri




{ 0 comments... read them below or add one }
Post a Comment