ONEXOX

Punca siapa sebenarnya cikgu Aishah yang cun melecun terjawap

on Friday, January 30, 2015

KUALA LUMPUR: Sedang viral ketika ini di media sosial terutamanya di platform facebook foto seora#ng guru jelita dan surat yang ditujukan kepadanya.


Surat cinta yang dikaitkan dengan seorang guru sekolah

Setelah diselidiki melalui inter#net, ternyata guru tersebut memang wujud dan turut aktif di beberapa platform media sosial termasuk di twitter & instagram.

Puteri Aishah binti Sulaiman, 21 tahun adalah seorang guru sementara di salah sebuah sekolah awam sekitar Kuala Lumpur. Puteri ditugaskan untuk mengajar subjek Bahasa Inggeris di sekolah itu sehingga Mei 2015. Foto puteri mula viral apabila ia dikaitkan dengan satu surat yang kononnya dari seorang bapa yang ingin berkenalan denga#n guru yang mengajar anaknya.

#KiniTrending telah menghubungi Puteri dan meminta reaksinya tentang foto dan surat tersebut, ini reaksi yang diberikan Puteri melalui whatsapp.


Reaksi Puteri Aishah tentang surat yang dikaitkan dengan dirinya

Melalui instagram, Puteri banyak berkongsi tentang aktiviti lakonan dan peragaan bersama pengikutnya. Pada perkemban#gan terkini, Puteri telah tersenarai sebagai salah seorang calon untuk pertandingan Dewi Remaja 2014/2015.Sumber


PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved