ONEXOX

PUNCA PROTON PREVE PARKING DI DEPAN PINTU LIF MENJADI VIRAL TERJAWAP

on Monday, February 16, 2015Gambar sebuah kereta diletakkan di te#mpat yang tidak sepatutnya menjadi viral di media sosial.

Sebuah kereta Proton Preve yang bernombor pendaftaran JPF 8184 diletakkan di hadapan tempat menunggu lif di pusat beli-belah, Tropicana City Mall.
Tindakannya pemilik kereta itu mengundang r#espon negatif dari netizen yang menganggap pemiliknya 'pentingkan diri' dan tidak mengambil kira kepentingan pengunjung yang lain."Barangkali 'tempat letak kereta' itu telah dibeli oleh bapanya atau bapanya pemilik pusat beli-belah tersebut," kata seorang netizen yang memberikan respon terhadap gambar yang viral di media sosial.

Bagaimanapun, menurut sumber, kawasan itu se#memangnya dibenarkan untuk meletakkan kereta kerana perkhidmatan lif di bahagian 'ladies parking' itu tidak berfungsi.

Jika dilihatkan berdasarkan gambar, berkemungkinan benar dakwaan sumber bahawa lif tersebut tidak berfungsi.

Benar ataupun tidak dakwaan ini, kita tung#gu respon dari pemilik Proton Preve ini.

Sumber


PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved