ONEXOX

KES BALING BATU DI BUKIT GELUGOR: HADAPAN ESTET JUASSEH KUALA PILAH

on Monday, June 22, 2015Pihak Ibu Pejabat Polis Daerah Kuala Pilah telah menerima beberapa laporan polis dan aduan awam berkaitan insiden kenderaan mereka terkena balingan batu pada cermin kereta sewaktu melalui kawasan Bukit Gelugor, berhadapan Estet Juasseh Kuala Pilah pada waktu malam.

Ekoran daripada kejadian berlaku, IPD Kuala Pilah telah menjalankan risikan dan operasi. Bertindak atas maklumat, lima orang suspek telah berjaya ditangkap berumur lingkungan 16 hingga 18 tahun. Siasatan lanjut sedang dijalankan.

Dengan penangkapan suspek-suspek berkenaan, diharap dapat menghilangkan kebimbangan orang awam menggunakan laluan tersebut. Oleh yang demikian, isu tersebut diharap tidak lagi menjadi 'viral' di laman Facebook.


PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved