ONEXOX

'MEMANG SAYA BODOH UPLOAD GAMBAR ITU TETAPI FIZZ FAIRUZ BERBOHONG!' - FARA

on Tuesday, August 11, 2015KUALA LUMPUR - Kecewa dengan penafian pelakon, Fizz Fairuz, suami kepada Almy Nadia, kononnya tidak mengenali dirinya, sekali lagi Fara Mendoza tampil bersuara menafikan pembohongan artis itu.

Berkata kepada Berita Harian, Fara menjelaskan bahawa dia mempunyai bukti kukuh bahawa lelaki itu mengenali dirinya berdasarkan bukti perbualan mereka di WeChat.

"Eh kenapa pula dia (Fizz) cakap tak kenal saya? Saya ada bukti perbualan kami di WeChat. Kenapa dia nak tepis cerita ini sampai menafikan perkara yang benar?

"Janganlah buat begini. Tapi tujuan saya ini tidak berniat untuk merosakkan rumah tangga mereka. Saya juga tidak berniat memuat naik paparan skrin itu di WeChat sehingga menjadi besar sebegini.

"Niat saya memuat naik paparan skrin itu memang saya sifatkan sangat bodoh tapi atas paksi untuk memberitahu dia (Fizz) agar jangan menganggu saya lagi. Saya padamkan paparan skrin itu tapi tak sangka ia terlebih dahulu disimpan dan disebarkan.

"Mungkin juga ada yang jadi kawan saya di WeChat yang sudah sabotaj kami," katanya.

Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved