ONEXOX

PUNCA LELAKI BELASAH KEKASIH ONLINE SELEPAS TERKEJUT LIHAT WAJAH SEBENAR TERJAWAP

on Monday, February 9, 2015Seorang lelaki di China menghabiskan ribuan ringgit untuk bertemu teman wanita online-nya, hanya untuk meng#etahui rupa wanita itu tidak pun serupa.

Menurut forum Viral Cham, kedua-dua mula mengenali di rangkaian sosial aplikasi WeChat, sebelum mula berpacaran sebulan yang lalu.

Lelaki itu, Huang, berasal dari Harbin di Timur Laut China, manakala wanita itu, Xiaojin, dari Suzhou dan beker#ja di Wenzhou Bridge.

Terpegun dengan foto Xiaojin yang menunjukkan muka berbentuk bujur, mata besar dan kulit cerah, Huang memutuskan untuk bertemu cinta hatinya.

Huang menghabiskan beberapa ribu dolar dan terbang ke Wenzhou untuk bertemu 'dewi', kemudian ternganga bila melihat wa#nita itu.

Bukan sahaja Xiaojin berbeza berbanding foto, wanita itu juga gemuk. Wajah bulatnya juga gelap dan dipenuhi jerawat.

Xiaojin menjelaskan dalam foto dia memaka#i mekap dan ini adalah wajahnya yang tulen.

Kedua-dua mereka kemudian dilihat terus bertengkar di khalayak ramai. Dalam keadaan marah, Huang menyerang Xiaojin.

Kekecohan itu menyebabkan meraka dibawa ke# balai polis, di mana isu kemudiannya diselesaikan secara baik.

Huang yang kecewa kembali ke Harbin pada hari yang sama, dan menegaskan "Selepas hari ini, saya tidak akan percaya percintaan dalam talian lagi!"

Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved